ПРОДУКТИ
листа от кисело зеле
пилешки бутчета
червен пипер
чер пипер
олио
Приготвяне
Пилешките бутчета леко посолих /ако е солено зелето не ги солете/ и ги натрих с червен пипер и поръсих с чер пипер.Наредих няколко листа от зелето и сложих бутчето в средата и завих хубаво.
Можа и олио да сипете върху бутчето и да завиете тогава...аз не сложих за да не стане много мазно.Наредих в тавата.Поръсих отгоре червен пипер и полях обилно с олио
Сипах една чаша вода и покрих тавата с алуминиево фолио.
Сложих във фурната на 250 градуса докато заври и после намалих на 180 градуса за два часа да се пече.
Махнах фолиото и запекох за няколко минути.
Много ефектно, бързо и вкусно стана. Пилешкото се топи и чак костите се режат с ножа толкова е крехко.
Няма коментари:
Публикуване на коментар