5-6 бр. яйца
400 г кисело мляко
1 равна с.л. брашно
1 ч.л. оцет
3-4 скилидки счукан чесън
1 препълнена с.л. масло
червен пипер
черен пипер
сол
400 г кисело мляко
1 равна с.л. брашно
1 ч.л. оцет
3-4 скилидки счукан чесън
1 препълнена с.л. масло
червен пипер
черен пипер
сол
Киселото мляко се разбива с 1 бр. яйце. Прибавят се оцета, брашното, счукания чесън, 1/2 ч.ч. вода. Изсипва се в тавичка и върху сместа от ниско се счукват останалите яйца, като се внимава да останат цели. Върху всяко яйце се слага бучка масло. Посолява се, поръсва се с пипер и се запича.
Няма коментари:
Публикуване на коментар